RECEPTY
TECH. INFORMACE
E-SHOP
Grilované kuře na černém pivu a bylinkách
2 minuty čtení
Skvělý oběd anebo večeře! Kuřátko doporučujeme koupit na některé z domacích chovných farem, kde máte zaručeno, že kuře zobkalo čerstvou stravu.
Ingredience:
kuře
bylinky
pivo
sůl
kmín
Jak na to?
Kuře vytáhneme z lednice min. 2 h před grilováním.
Kuře opláchneme ho a důkladně nasolíme a posypeme kmínem
Do stojánku na kuře KAMADO ceramic
©
nalijeme černé pivo (může být i světlé) a přihodíme bylinky dle chuti (tymián nebo rozmarýn)
Kuře nasadíme na stojan a vložíme do grilu rozpáleného na 150-160 °C
Kuře takto grilujeme 1,5 až 2 h. Pokud možno gril během grilování neotvírejte, aby se kuře grilovalo po celou dobu v ideální teplotě.
Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru
Kuře grilované na černém pivu
Kuře grilované na černém pivu
Mohlo by vás taky zajímat:
3 minuty čtení
Domácí pizza na grilu
Italská pizza z grilu KAMADO? Proč ne! Je to hračka. A když si netroufnete házet těsto nad hlavu, aby se roztáhlo, použijte váleček.
Přečíst celé
2 minuty čtení
Uzená vepřová krkovice z grilu KAMADO ceramic
Uzená krkovice je lahůdka všech lahůdek. Budete potřebovat ovšem spoustu trpělivosti - 10 h na uzení a 3 týdny na uložení.
Přečíst celé