menu

Grilované kuře na černém pivu a bylinkách


2 minuty čtení
Skvělý oběd anebo večeře! Kuřátko doporučujeme koupit na některé z domacích chovných farem, kde máte zaručeno, že kuře zobkalo čerstvou stravu.

Ingredience:


Jak na to?
  1. Kuře vytáhneme z lednice min. 2 h před grilováním.
  2. Kuře opláchneme ho a důkladně nasolíme a posypeme kmínem
  3. Do stojánku na kuře KAMADO ceramic© nalijeme černé pivo (může být i světlé) a přihodíme bylinky dle chuti (tymián nebo rozmarýn)
  4. Kuře nasadíme na stojan a vložíme do grilu rozpáleného na 150-160 °C
  5. Kuře takto grilujeme 1,5 až 2 h. Pokud možno gril během grilování neotvírejte, aby se kuře grilovalo po celou dobu v ideální teplotě.


Mohlo by vás taky zajímat: